MLS-sportsdirektør: United er interesserede i vores spiller

Kansas Citys sportsdirektør, Edward Burleson, fortæller, at United, blandt andre klubber, er interesserede i klubbens 17-årige midtbanespiller Gianluca Busio.

Sportsdirektører i det europæiske plejer at holde kortene tæt ind til kroppen, når det kommer til spørgsmålet om, hvilke klubber, der er interesserede i deres spillere. Det vælger Kansas City-sportsdirektøren, Edward Burleson, at blæse på, når det drejer sig om deres 17-årige stjernefrø Gianluca Busio.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Jeg kender til interesse fra Manchester United. Det er ting, der er kommet ud. Vi havde et tilbud på ham, som vi afviste. Men Busio er et stort talent, som sagtens vil kunne spille i Europa. Han har en god teknik, han er klog, kan spille boks til boks og arbejder hårdt, fortæller Burleson, og fortsætter:

–  Spørger du mig, skal han snart skifte til Europa, hvis han skal få en stor karriere. I så fald vil vores tekniske direktør bestemme hans fremtid, men jeg tror ikke, han lader ham gå nemt, for han er et stort talent, og et produkt af vores akademi, som vi er meget stolte af.

17-årige Gianluca Busio er allerede fast mand på MLS-mandskabet, hvor han er noteret for 22 kampe, tre mål og to assist indtil videre. Udover Manchester United skulle Inter også være interesserede i den unge amerikaner med italienske rødder.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Angel Gomes imponerer med 3 assists for Englands U20-landshold

Næste artikel

Guardian: Sancho kan ryge til United i januar

Relaterede artikler
Gå til siden

Transferjournalister: Rabiot-handlen er iskold

Manchester United og Juventus var enige om en handel og der har været positive møder med spillerens lejr om et skifte til Manchester United. Nu skriver velrenommerede journalister, at handlen er droppet.
Gå til siden

Richard Fay: United overvejer Dembele

Richard Fay fra Manchester Evening News skriver tirsdag, at Manchester United nu igen har rettet sigtekornet mod Moussa Dembele fra Lyon. Klubben skulle angiveligt være i kontakt med spillerens repræsentanter.
ANNONCE
Total
0
Share