Modløse United taber i Istanbul

En modløs indsats i Tyrkiet resulterede i et nederlag på 1-2 til Istanbul Başakşehir.

Manchester United skulle onsdag aften forsøge at rejse sig ovenpå søndagens nederlag til Arsenal. Det viste sig dog ikke at være så nemt som forventet.

Det tyrkiske hjemmehold viste tænder i første halvleg, hvor de fik straffet United, der spillede med en meget høj bagkæde.

Den tidligere Chelsea-spiller Demba Ba bragte tyrkerne foran efter et lille kvarters spil, inden bosniske Edin Višća fordoblede hjemmeholdets føring få minutter før pausen.

Anthony Martial fik dog reduceret kort efter på et hovedstød, hvilket også blev kampens sidste mål.

De røde djævle formåede på trods af en hel halvegs fodbold ikke at få scoret flere mål. Solskjærs drenge sad meget tungt på boldbesiddelsen efter pausen, men havde trods det svært ved at komme til de helt store chancer.