Mourinho: Begge mål var latterlige mål

Mourinho kommenterede efter kampen på Tottenhams mål, kampens forløb og udskiftningen af Fellaini, der var grundet en skade i belgierens knæ.

Mourinho giver Tottenhams gode og heldige start skylden for kampens udvikling. En lang bold fra Vertongen, der blev forlænget af Phil Jones til Dele Alli, hvis skud rammer Smalling, så bolden ligger til en fri Christian Eriksen skete inden for mål 10 sekunder, og det var nok til at United kom bagud.

– Det er en præstation der starter med et latterligt mål. Dét mål efter få sekunder havde en stor indflydelse på resten af kampen, da Tottenham efterfølgene kunne spille, sådan som de kan lide at spiller.

Mourinho ligger dermed op til, at gameplanen hurtigt blev smidt i vasken, ligesom det var tilfældet sidste år på Stamford Bridge..

– I sidste ende spiller vi dog mod et rigtig godt hold. Begge mål var latterlige mål.

Mourinho var bestemt ikke tilfreds med Tottenhams første mål, og selvom få tilfældigheder spillede ind, stillede han stadig spørgsmålstegn over for spillerne ved situationen op til målet.

– Det første mål er en sammensætning af fejl, til trods for alt skete meget hurtigt. Mine spillere har set Tottenhams måde at give bolden op på mange, mange gange. Det var et rigtig, rigtig skidt mål.

Mourinho var dog tilfreds med Uniteds umiddelbare reaktion på det hurtige mål, hvor United hurtigt fik skabt tre chancer.

Inden for de første 10 minutter, var United flere gange meget tæt på at få udligningen hjem. Ashley Young havde et hårdt fladt indlæg mod Lukaku, hvilket Lukaku dog kom få sekunder for sent til. Pogba havde i samspil med Sanchez en aflevering ind til Lingard, der bragte Lingard alene med Hugo Lloris, men en meget veloplagt Vertongen, fik prikket til bolden, så Lingard ikke kunne få fuld træf på sin afslutning.

– Efter det første mål kom vi med en god reaktion – vi var der og prøvede at skabe noget.

Phil Jones havde lidt af en maridtskamp, hvor han var stærkt impliceret i begge Tottenhams mål. Og det andet var en klar børnefejl, der bare ikke må ske på det niveau.

At cleare et fladt indlæg med foden væk fra mål, giver muligheden for selvmål, når clearingen forsøges med indersiden. Godt sat ind var det dog af Jones.

– Det andet mål dræbte holdet mentalt. Et hold der skal vinde fodboldkampe er nødt til at score mål og forsvare godt – i det henseende var vi meget dårlige.

Mourinho kommenterede også på den tidlige udskiftning af Marouane Fellaini, der blev udskiftet 6 minutter efter han blev skiftet ind.

– Han blev skiftet ud, fordi han havde noget med sit knæ. Uheldigt for ham og uheldigt for mig. Han kom ind med entusiasme, men han har en skade i sit knæ.

Det var derfor noget af en satset indskiftning fra Mourinho.

 

Alexis Sanchez får den ikoniske trøje nummer 7 – Skal du også have den? 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Eriksen: Vi kan slå topholdene

Næste artikel

United spillet ud af Wembley

Relaterede artikler
Total
0
Share