Mourinho: Engelske hold har det svært

Jose Mourinho ser det hårde engelske program som en hæmsko i de afgørende runder i Champions League.

United fik i går en glimrende start på årets udgave af Champions League, da Basel blev besejret med 3-0 på Old Trafford. Og forventningerne til Mourinho og co i denne sæson er da også, at holdet går videre fra gruppespillet uden større problemer.

Hvad der derefter sker, afhænger af form og lodtrækning. Men netop formen er et problem for de engelske klubber, der ikke kæmper på lige vilkår med de store rivaler fra fastlandet i Europa. Det mener Mourinho, som hævder at de engelske klubber er trætte når knock-out runderne går i gang i februar.

– For Barcelona, Bayern & Real Madrid starter Champions League først for alvor i februar. De indledende runder er blot opvarmning, og når vi kommer til februar kommer de friske og udhvilede, mens de engelske hold kæmper efter en lang og hård vinterperiode.

– Vi er på et andet niveau, og vi skal kvalificere os til knock-out kampene, og så nyde at bide skeer med de store drenge igen, lød det efter gårsdagens sejr fra Mourinho.

Holdningen bakkes dog ikke op af Pep Guardiola, der mener det er en fiasko hvis ikke City vinder Champions League denne sæson.

Læs mere om:

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Gerrard irriteret over Rashfords talent

Næste artikel

Pogba ude i op til seks uger

Relaterede artikler
Total
0
Share