Mourinho: Fergie kunne ikke overbevise mig

Jose Mourinho løfter sløret for, at Sir Alex Ferguson vidste, at han ikke kunne overtales til at tage over på Old Trafford, da skotten, efter sæsonen 2012-2013, forlod trænerposten.

The Special One var af mange eksperter udset som den ideelle afløser for Sir Alex Ferguson, da skotten sagde stop. I stedet faldt valget på Evertons arbejdsomme David Moyes, og det gjorde det af flere grunde – én af disse var, at Mourinho allerede da havde bestemt sig for sin fremtid.

Jose Mourinho røber nu forud for BBC’s kommende dokumentar; Sir Alex Ferguson – Secrets of Success, at Ferguson ikke kunne tale ham varm på et Manchester-skifte, om han så prøvede eller ej.

– Alle kigger på Manchester United som en stor klub, men for mig var der kun Chelsea. Det vidste Ferguson godt, så vi bragte aldrig den snak op, selvom vi jævnligt var i kontakt. Han vidste, at jeg ville vende tilbage til Chelsea før eller siden, siger Jose Mourinho, der byttede Real Madrid ud med Chelsea samme år som David Moyes tog over i United.

Få Manchester Uniteds nye fodboldtrøjer med Martial, Memphis, Rooney osv. på ryggen

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Martial afviser Henry-sammenligning

Næste artikel

Rojo spares for landskampe

Relaterede artikler
Total
0
Share