Mourinho-fyringen var en dyr affære

Det kostede Manchester United 19,6 millioner engelske pund at fyre José Mourinho tilbage i december, viser nyt regnskab.

Udover José Mourinho blev fem ansatte i staben fyret den 18. december, og tilsammen løber de fyringer altså op i 19,6 millioner engelske pund, viser klubbens regnskab for det kommende kvartal. Det skriver SkySports.

Det engelske medie skriver, at beløbet er fire gange så stort, som da klubben fyrede David Moyes og Louis van Gaal i henholdsvis 2014 og 2016.

Oplev Rasmus Højlund, Christian Eriksen og De røde Djævle på Old Trafford Få de bedste tips i OldTrafford.dk rejseguide

Den portugisiske mestertræner blev fyret to dage efter et pinligt nederlag på udebane mod Liverpool, og klubben havde på det tidspunkt fået den værste start på en sæson i 28 år.

Ole Gunnar Solskjær har som bekendt taget over med stor succes, og i forbindelse med offentliggørelsen af regnskabet udtrykker administrerende direktør Ed Woodward stor tilfredshed med den norske caretaker-manager. 

– Vi er ovenud tilfredse med med den forbedring vi har set siden december, og vi ser frem til at slutte sæsonen 18/19 stærkt af, siger han.

Se Manchester Uniteds kampe på Viaplay

Bliv klar til kampene Læs mere og bestil Viaplay her (reklamelink)

Ed Woodward kunne yderligere berette om en rekordomsætning i sidste kvartal, ligesom han forventer, at årets omsætning vil ende på mellem 615 og 630 millioner engelske pund.

Forrige artikel

Den yngste Neville hylder Harrison

Næste artikel

Nekrolog: En af de vigtigste personer i Uniteds nyere historie

ANNONCE