Mourinho: Godt udgangspunkt

José Mourinho var ikke imponeret over en sløset første halvleg, men var samlet set tilfreds med 3-0 sejren over St. Etienne, som er et fint udgangspunkt, siger han.

Manchester United spillede sig i aften meget tæt på videre avancement i Europa League, da de nedlagde St. Etienne hjemme på Old Trafford og rejser til returopgøret i Frankrig med en 3-0 sejr i bagagen. Zlatan Ibrahimovic var manden bag alle Uniteds scoringer.

Efter kampen var José Mourinho fint tilfreds med sejren, selvom han ikke var glad for det, holdet præsterede i første halvleg, hvor United var heldige med at være foran. Det fortæller han til BBC Sport efter kampen.

– Vi var ukoncentrerede i første halvleg. Vi lavede nogle farlige fejl i forsvaret, vi var langsomme i det opbyggende spil, og vi manglede fart i angrebene. Vi var heldige med at være foran ved pausen, lyder det fra Mourinho, der dog var tilfreds med holdets reaktion i anden halveg.

– Historien var en anden i anden halveg, hvor vi spillede hurtigere. Det var ikke den perfekte kamp, for vi smed stadigvæk for mange bolde væk, men det var bedre. Intet er afgjort endnu, men det er et godt resultat.

United møder St. Etienne i returopgøret allerede onsdag i næste uge. Der er kampstart kl 18, og kampen vises på 6’eren.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Zlatan hattrick i sikker sejr

Næste artikel

Mourinho: Spillerne var ukoncentrerede

ANNONCE