Mourinho hungrer efter travlt program

Manchester United-bossen råder over så mange spillere, at han næsten ikke kan vente til, at kampprogrammet bugner, så han kan få alle mand i kamp regelmæssigt.

Jose Mourinho var meget tilfreds med sin første Premier League-sejr på hjemmebane, og truppen gjorde præcist som ønsket. Men én trup består kun af 11 mand plus udskiftere, hvilket betyder, at mange spillere må sidde over.

Portugiseren glæder sig til september, hvor de forskellige cups og Europa League starter, så han kan få alle mand i spil.

– Jeg har så mange gode spillere. Jeg var glad, da jeg gik ind i omklædningsrummet, og vi havde vundet, men så ser jeg alle de spillere, som end ikke er klædt om, der netop ikke klarede cuttet i denne omgang. Jeg kan ikke vente til september, siger Jose Mourinho ifølge Football365.com.

– Det er vigtigt, at relationen er god. Spillerne kan føle, at jeg stoler på dem, men hvis de ikke bliver valgt i to-tre kampe, så bliver man naturligvis frustreret, og så kan man ryge i en dårlig spiral.

– I september spiller vi syv kampe, og så kan alle komme i spil. Memphis, Carrick, Jones, Darmian, Fosu-Mensah, Rojo, Romero, Young, Rashford, Smalling, Herrera, Schneiderlin – alle spillere fortjener at spille.  

Manchester United har kun én kamp tilbage i august, som spilles ude imod Hull City på lørdag.

Bestil den nye Manchester United-trøje her

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Rygte: Stam vil kapre Blackett

Næste artikel

Har et opkald reddet Fellainis fremtid?

ANNONCE