Har et opkald reddet Fellainis fremtid?

Marouane Fellaini er startet stærkt ud med oprejst pande og selvtillid, og det kan være grundet et simpelt telefonopkald foretaget af den nye manager.

Både fans, medier og andre eksperter var overbeviste om, at Marouane Fellainis dage var talte i Manchester United efter præsentationen af Jose Mourinho.

Under David Moyes og Louis van Gaal var den store belgier genstand for massiv kritik, men ikke desto mindre har Jose Mourinho trodset strømmen og fundet en plads til ham på den centrale midtbane i de første kampe.

Dagen efter sin præsentation som ny manager i Manchester United gjorde Jose Mourinho sig den ulejlighed at give Marouane Fellaini et kald, der tilsyneladende har gjort stort indtryk på den belgiske landsholdsspiller.

– Jeg sagde ganske enkelt, at han skulle glemme alt, hvad der blev skrevet og sagt, og at han ikke skulle nogen steder med mig som træner. Måske kom det uventet for ham, og det har muligvis styrket hans selvtillid, siger Jose Mourinho ifølge the Sun.

Marouane Fellaini har præsteret så godt på det seneste, at en United-kilde fra the Sun i dag spår, at han inden længe vil blive tilbudt en kontraktforlængelse. Den 28-årige midtbaneslider kom til klubben på en femårig-kontrakt i 2013, hvorfor han har to år tilbage.

Bestil den nye Manchester United-trøje her

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Mourinho hungrer efter travlt program

Næste artikel

Store roser til Pogba

ANNONCE