Mourinho: Jeg er slet ikke kritisk

Mourinho var efter kampen tilfreds med at kunne cementere den klart bedste placering i Premier League siden Sir Alex stoppede.

Manchester United sikrede sig her til aften anden pladsen for denne sæsons Premier League, og det har været målet lige siden førstepladsen har set umulig ud.

Mourinho var efter kampen tilfreds med det ene point, der er med til at cementere andenpladsen for Manchester United.

– Vi er det andet bedste hold i Premier League, en fantastisk liga med mange gode hold, hvoraf seks prøver at blive mestre. Vi blev nummer to, og det er jeg ikke helt glad ved, da det ikke er min natur. Men lige siden vi følte det var umuligt at blive mestre, har vores mål været at blive nummer to, og det blev realiseret i dag, udtalte Mourinho efter kampen til BBC.

Mourinho har på det seneste været udtrykt sin uenighed over for pressens voldsomme kritik af Manchester United i denne sæson, til trods for at blive nummer to, efter et historisk mesterhold.

– Jeg er ikke kritisk over for præstationen overhovedet. Imod Brighton fortalte jeg mine spillere i halvlegen, at vi ville tabe og i aftes fortalte jeg dem, vi ville vinde. Jeg fik ikke ret, men vi var positive i vores spil. Med ti minutter igen vidste vi at det ene point var nok, og vi begyndte at tænke over dét og vi lod kampen gå sin gang.

På søndag slutter Premier League sæsonen, men det er ikke den sidste kamp for Manchester United, der weekenden efter skal spille FA Cup finale mod Chelsea.

– Nu er vores mål at slutte sæsonen af med mere end 80 point. Det er en selvfølge at Michael Carrick er anfører på Old Trafford i sin sidste kamp i sin karriere. David de Gea vil blive sparet til kampen, og det giver Sergio Romero chancen for at spille. Jeg kan lave udskiftninger, afslutter Mourinho sit interview med, der har en del spillere at se an op til den afgørende sæsonafslutter mod Chelsea.

 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

Spillerkarakterer: Forsvaret stod glimrende

Næste artikel

Moyes: Vi udførte den opgave, vi kom for at udføre

ANNONCE