Mourinho: Jeg er virkelig glad

Manager Jose Mourinho var tilfreds med, hvad han så sit hold præstere i 3-1 sejren over Bournemouth.

Manchester United fik en perfekt start på Premier League-sæsonen med en sikker 3-1 sejr på udebane over Bournemouth på mål af Juan Mata, Wayne Rooney og Zlatan Ibrahimovic.

United-manager Jose Mourinho er da også ganske fint tilfreds med, hvad han så sit hold præstere på Vitality Stadium. Der er fine takter, fortæller han til MUTV efter kampen.

– Jeg er virkelig glad. Det er kun begyndelsen, og vi skal forbedre os hver dag. Men vi vandt, og det er det vigtigste, siger Mourinho, der var særligt imponeret over holdets stabilitet.

– (Eric) Bailly og Daley (Blind) spillede virkelig godt. Midtbanespillerne supplerede hinanden utroligt godt. Med (Morouane) Fellaini har jeg altid haft følelsen af, at han ikke har været elsket af fansene. Men når han spiller, som han gør nu, så bliver de nødt til at elske ham, fordi han er så vigtig for os.

– Jeg er tilfreds med de tre point, kvaliteten i angrebsspillet, vores boldkontrol og vores kvalitet i defensiven – Vi var meget kompakte. Vi fik tre point mod en meget svær modstander, og jeg tror ikke, der hersker nogen tvivl om, at vi fortjente at vinde.

Uniteds næste modstander hedder Southampton. Som et nyt tiltag er der i denne sæson indført fredagskampe i Premier League, og derfor spilles kampen på fredag d. 19 august. kl. 21. 

Bestil den nye Manchester United-trøje her

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

- Mata bidrager med meget

Næste artikel

Fellaini er glad for starten

ANNONCE