Fellaini er glad for starten

Marouane Fellaini spillede fra start i gårsdagens sejr over Bournemouth og spillede en kamp, som han selv var meget tilfreds med.

Uniteds lange belgier har længe været blandt de mest upopulære skikkelser på Old Trafford. Han blev det eneste sommerindkøb under David Moyes i den meget uheldige sæson efter Sir Alex Ferguson, og det er, som om Fellaini blev symbolet på rædslerne.

To managere senere er belgieren dog stadig hos United, og de seneste to kampe er han startet inde for Mourinhos tropper. Den portugisiske manager udtalte sig positivt om midtbanespilleren efter gårsdagens kamp, som belgieren også selv var glad for.

– Det var en hård kamp for begge mandskaber. Bournemouth spillede godt i første halvleg. I anden halvleg var vi bedre på bolden, og vi skabte flere og bedre chancer. Vi udnyttede chancerne, og det var en god sejr for os.

– Jeg håber, vi scorer flere mål i denne sæson. Vi er dog nødt til hele tiden at forbedre os i hver kamp og træning. Ligesom alle andre spillere vil jeg starte, så jeg er glad for, at jeg i dag fik chancen for at vise Mourinho, hvad jeg kan, siger Fellaini til manutd.com

Næste opgave for Mourinhos tropper er fredag aften, hvor Southampton gæster Old Trafford.

Bestil den nye Manchester United-trøje her

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Mourinho: Jeg er virkelig glad

Næste artikel

Rooney tæt på ny rekord

ANNONCE