Mourinho: Jones gør det godt

José Mourinho er glad for Phil Jones’ solide præstationer på det seneste, og håber at englænderen kan holde sig skadesfri.

Phil Jones’ karriere har været særdeles plaget af lange perioder med skader, men i øjeblikket er englænderen at finde på græsset, hvor han er startet inde i seks af de seneste syv kampe og har set ganske overbevisende ud i Uniteds midterforsvar.

Og manager José Mourinho er da også glad for Jones’ præstationer for United på det seneste.

– Jones gør det meget bedre i denne sæson, end han har gjort i de to foregående, og han giver alle håb om, at han kan vende tilbage til en normal tilstand (uden skadespauser, red.) udtaler Mourinho ifølge Sky Sports.

– Hvem ved, måske kan han vende tilbage på det engelske landshold, og være et fast førstevalg i United, for han gør det virkelig godt, lyder det fra Mourinho.

Portugiseren er tilfreds med det partnerskab, Jones har haft med Marcos Rojo i den seneste periode, hvor forsvaret har været hårdt ramt af skader.

– I en periode med både (Eric) Bailly og (Chris) Smalling ude med skader i en periode, hvor folk kunne få bange anelser, træder de (Jones og Rojo) i karakter og spiller så mange velspillende kampe, så jeg er rigtig glad på deres vegne. 

 

 

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Har du besøgt Unisports sommerudsalg?

Handler du hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
0
Shares
Forrige artikel

Pardew: Zlatan er som en gud

Næste artikel

- Shaw skal forbedre sig

Relaterede artikler
Gå til siden

Medier: Ronaldo vil væk

Cristiano Ronaldo har bedt Manchester United om at blive solgt. Det skriver flere medier.
Gå til siden

Here we go: Malacia skal til United

Efter et lille bump på vejen kan Fabrizio Romano nu annoncere, at Uniteds første transfer under Erik ten Hag bliver Tyrell Malacia.
ANNONCE
Total
0
Share