– Mourinho kan blive som Ferguson

Den portugisiske forsvarsspiller Ricardo Carvalho har stor tiltro til, at hans tidligere chef kan gøre et godt arbejde hos United.

Det er ikke sket uden stort postyr, at José Mourinho er blevet valgt som ny United-manager. Ligeså mange fans den portugisiske manager har, ligeså mange kritikere har han.

En af dem, der har tillid til Mourinho, er Ricardo Carvalho. Monaco-spilleren har haft Mourinho som træner i Porto, Chelsea og Real Madrid, og han er ikke i tvivl om, at United har truffet et rigtigt valg.

– José har noget at bevise efter det, der skete i Chelsea. Han er en manager, der hele tiden ønsker at blive bedre, siger forsvarsspilleren til SkySports.

– Jeg tror, han kan gøre United bedre, og at han gør dem til mestre inden for to år. De har kæmpet, siden Ferguson stoppede, men Mourinho er den rette mand til at erstatte ham. Han er ligeglad med, hvad der er sket de sidste to pr. Han vil lave sin egen historie i klubben.

Efter at have arbejdet sammen med Mourinho i flere år, er Carvalho selvsagt blevet tilhænger af den karismatiske manager. Alligevel bliver det dog underligt for portugiseren at se sin tidligere chef i spidsen for en anden klub i England end Chelsea.

– Jeg spillede for Chelsea, og klubben betyder stadig meget for mig. Jeg ønskede ikke at se ham i United, fordi han er Chelseas ‘Special One’. Men han er selvfølgelig professionel, og han skal have et job.

 

Den nye udebanetrøje er kommet – Se den her!

Klik her og følg med i sommerens lanceringer af Manchester Uniteds trøjer.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Sky: United forhandler med Villarreal

Næste artikel

Ronaldo håber på at møde Rooney

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share