– Mourinho kan redde United

Peter Schmeichel er sikker på, at José Mourinho kan få Manchester United tilbage i toppen.

Manchester United vil træffe en modig beslutning ved at ansætte José Mourinho – men den kommer tre år for sent. 

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Så kontant er meldingen fra klubambassadøren Peter Schmeichel, der længe har været en af den nu fyrede manager Louis van Gaals største kritikere. 

Mourinho er fortsat ikke blevet præsenteret som ny United-manager, men ifølge engelske medier er det blot et spørgsmål om tid. 

– Manchester United har altid stået øverst på Mourinhos ønskeliste, nu har han chancen, siger Schmeichel til BBC og fortsætter:

– Det har ikke været let for ejerne og lederne at vælge Mourinho, for hvis han var den rette mand, ville de have gjort det forlængst, for det var det åbenlyse valg. Han er blevet uvenner med en sportsdirektør i en klub, en præsident og en holdlæge. Han har gjort ting på en måde, som Manchester United ikke ønsker, at klubben skal drives på.

Den tidligere danske landsholdsmålmand er dog ikke i tvivl om, at Mourinho har evnerne til at gøre United til mesterskabsaspiranter. 

– Han vil komme forberedt og klar til opgaven, men det er nødvendigt, at han søger tilbage til klubbens værdier – et stærkt hold med spændende spillere, der skaber chancer og scorer mange mål. Alt det, der har manglet. 

– Nu har de en fyr, som eftersigende er verdens bedste manager, ham, der virkelig kan redde Manchester United. Det har været en modig beslutning, men en beslutning der kommer for sent, lyder dommen fra Schmeichel. 

Manchester United har haft tre managere – David Moyes, en midlertidig i Ryan Giggs og Louis van Gaal – siden Sir Alex Ferguson gik på pension i 2013. 

Den nye udebanetrøje er kommet – Se den her!

Klik her og følg med i sommerens lanceringer af Manchester Uniteds trøjer.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Renato Sanches afviste United

Næste artikel

Derfor er José Mourinho det oplagte (eneste) valg

Relaterede artikler
Luke Shaw jubler efter en scoring for England
Gå til siden

Shaw om startplads: Enig i bænkning

Luke Shaw er blevet skiftet ud til fordel for Tyrell Malacia i Uniteds startellever. Englænderen indrømmer dog, at han er enig i Ten Hags beslutning, da der var brug for at lave ændringer.
ANNONCE
Total
0
Share