Mourinho: Muligt at Zlatan bliver

José Mourinho indikerer på et pressemøde, at Zlatan Ibrahimovic’ tid hos Manchester United måske ikke er overstået endnu.

Zlatan Ibrahimovic fik ikke forlænget sin kontrakt med Manchester United og er altså pt. klubløs til trods for, at han foretager sin genoptræning på Carrington i øjeblikket.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Der har de seneste dage været rygter om, at den store svensker skulle være tæt på et skifte til LA Galaxy. Zlatan udtalte også forleden, at der snart ville komme en stor nyhed omkring hans fremtid.

Mino Raiola, Zlatans agent, har dog tidligere udtalt, at angriberen vil blive i Europa. Dette bekræfter José Mourinho til gårsdagens pressekonference.

– Vi ville lade ham tage en beslutning – give ham plads og tid til at tænke og beslutte sig, udtaler Mourinho.

– Han vil ikke gemme sig bag sin skade. Det ville være for let. Han er ikke glad for måden han sluttede sæsonen af på. Han har givet sig selv den udfordring, at han vil blive ved med at spille på højeste niveau.

– Vi har åbnet døren for ham til at komme sig med vores folk og være en af os. Det er Mr. Woodward og Zlatans agent, der skal finde frem til en løsning.

Flere medier skrev tidligere på sommeren, at Zlatan ikke ville underskrive en ny kontrakt før han var kommet sig over sin skade. Men med hans nylige udtalelser om en snarlig afklaring angående hans fremtid, så virker det mere sandsynligt, at vi snart ser ham underskrive en ny kontrakt – om det så bliver hos United eller en anden klub.

Har du set den nye Manchester United trøje? Se den her 

Oplev Manchester United på Old Trafford

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

- Vi er ikke færdige med at handle

Næste artikel

Sommerens første startopstilling

ANNONCE