– Vi er ikke færdige med at handle

Jose Mourinho håber at kunne hente to spillere mere ind inden transfervinduet lukker om halvanden måneds tid.

Jose Mourinho holdt i nat pressemøde i Los Angeles forud for første træningskamp mod L.A. Galaxy. Her blev portugiseren naturligvis spurgt ind til klubbens planer på transfermarkedet, hvor det indtil videre er blevet til to nye signings i form af Lindelöf og Lukaku.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Vores dør er ikke lukket. Men det hele er meget kompliceret, og jeg er glad for at jeg ikke er i Ed Woodwards sko i disse forhandlinger. Vi ville gerne have fire nye ind, og pt har vi fået to i form af Lindelöf og Lukaku, så man kan sige vi er halvvejs.

– Måske får vi ikke to mere men kun en. Men truppen har brug for balance, vi har tre-fire spillere ude med skader de næste måneder. Men jeg ønsker ikke at sige nogle navne, for det er ikke i orden overfor klubberne, sagde Mourinho blandt andet.

United er koblet sammen med blandt andet Nemanja Matic og Eric Dier, men netop det at hente spillere hos rivalerne i Premier League er ekstra svært mener Mourinho, da samtlige klubber i den engelske liga har masser af penge.

– Samtlige klubber i ligaen har penge og kan sige nej til at sælge deres bedste spillere. Det er jo fantastisk, da det gør konkurrence hård. Alle modstandere du møder på grønsværen er svære og du kan tabe alle kampe. Det er derfor Premier League er den bedste liga.

– Jeg synes markedet er underligt, der er ikke så mange rigtig dygtige spillere til rådighed i øjeblikket. Priserne er helt vanvittige, og mange klubber nægter kategorisk at sælge, lød det fra Mourinho på nattens pressemøde.

 

Har du set den nye Manchester United trøje? Se den her 

Oplev Manchester United på Old Trafford

Forrige artikel

Johnstone retur til Aston Villa

Næste artikel

Mourinho: Muligt at Zlatan bliver

ANNONCE