Mourinho overvejer Shaw i startopstillingen

Zlatan og Matic kommer ikke i aktion mod CSKA Moskva. Til gengæld kan Luke Shaw være på vej tilbage i varmen.

Jose Mourinho holdt mandag eftermiddag sit pressemøde forud for tirsdagens Champions League-opgør på Old Trafford mod CSKA Moskva. Her lagde han ud med at bekræfte, at Paul Pogba kommer til at spille kampen.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Han er selvfølgelig træt, fordi det var en stor kamp i weekenden, og der har kun været to dage til at restitutere, men han spiller med glæde og forsøger at holde fast i det momentum, han har. Han har været fænomenal, siden han kom tilbage fra skade, sagde Jose Mourinho.

Pogba kommer ikke til at spille i weekendens derby mod Manchester City, fordi han blev vist ud i kampen mod Arsenal. Derfor var det også ventet, at han ville spille en rolle mod CSKA Moskva.

Ingen Zlatan og Matic

Til gengæld kommer hverken Zlatan Ibrahimovic, der ellers i et stykke tid har været på vej tilbage fra sin langvarige skade, eller Nemanja Matic i aktion tirsdag aften. For Zlatans vedkommende skyldes det træthed.

– Han har i perioder brug for hård træning af musklerne, der støtter knæet, og med den hårde træning kommer også trætheden. Sådan en periode har han lige været igennem, hvor han har delt træningen mellem styrketræningslokalet og fodboldbanen. Han er ude igen i morgen, men jeg forventer, at han er tilbage på sit normale program efter tirsdag, sagde manageren.

Den store svensker var heller ikke med, da United i weekenden slog Arsenal. Det var til gengæld Nemanja Matic, som ellers var udgået med en skade i kampen forinden mod Watford, men heller ikke han kommer i aktion tirsdag aften.

– Vi har nogle problemer med skader. Matic er skadet, og når jeg siger, at han er skadet, så er det, hvad jeg mener. Jeg vil ikke lade ham spille i morgen, så Matic er ude. Et par af de øvrige spiller alle kampe i øjeblikket og har brug for pauser. Og vigtigere endnu – nogle af de andre i truppen fortjener en chance, sagde Mourinho til MUTV inden pressemødet.

Shaw er i spil

Det tyder altså på, at Mourinho kommer til at lave mindst et par ændringer på holdet i forhold til weekendens sejr. En af dem kan være på venstre back-positionen, hvor Luke Shaw er ved at spille sig tilbage i varmen.

– Jeg kommer til at lave nogle – men ikke for mange – ændringer. Vi er ikke videre endnu, så vi er nødt til at holde en balance på holdet. Men i forhold til Luke Shaw, så arbejder han for at få muligheden, og før eller senere kommer muligheden også, fordi han fortjener den. Han er med i truppen til i morgen. Om han starter inde eller på bænken, kan jeg ikke svare på endnu.

De Gea er tredjebedst

En position, der kommer til at ske en ændring på, er målmandsposten. David de Gea stod en flot kamp mod Arsenal, og han får en pause mod CSKA Moskva, eller som Jose Mourinho sagde, da han blev spurgt, om der findes nogen, der er bedre end de Gea:

– Ja, Romero. For han spiller i morgen, og min målmand er altid den bedste i verden. Så nu er David den tredjebedste. Sergio Romero er nummer et, Joel Pereira er nummer to, og David de Gea er den tredjebedste. 

 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Neville: City har givet United en smule håb

Næste artikel

United appellerer ikke Pogba-dom

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share