Mourinho presser Liverpool: De skal vinde ligaen

Det var en smilende José Mourinho, der efter sejren mod AC Milan svarede på spørgsmål om Liverpools investeringer. Der skal pres på dem nu, mener han.

Det er ikke mange smil, José Mourinho har gemt til pressen denne sommer. Manglende VM-spillere og investeringer har tydeligt irriteret den portugisiske United-manager, men efter sejren mod AC Milan tidligt torsdag morgen, vendte smilet tilbage. Særligt, da han blev spurgt ind til Liverpools investeringer denne sommer.

– Jeg synes, de har investeret godt og klogt, fordi alle deres indkøb er kvalitetsspillere, og jeg er meget glad for dem. Jeg er også glad for, og derfor smiler jeg, at se, at man kan ændre sin mening, siger Mourinho med en ikke særlig godt skjult henvisning til Liverpool-manager Jürgen Klopp, der dern seneste tid er blevet mindet om sin store kritik af Uniteds indkøb af Pogba for to år siden.

Med sådanne investeringer og en Champions League-finale sidste sæson mener José Mourinho, at det nu er tid til at også pressen forventer, at Liverpool er holdet, der skal vinde Premier League.

– Jeg mener, det er på tide, at i(pressen, red.) nu også endelig forventer, at Liverpool vinder ligaen. Og det er med tanke på de investeringer, de har lavet. Ikke kun i sommer men også i januar og sidste sommer. De var samtidig i Champions League-finalen, så maan bliver nødt til at kræve, at det er Liverpool, der skal vinde.

Liverpool har denne sommer gjort Allison Becker til den dyreste målmand i historien, og udover ham er også Fabinho, Xherdan Shaqiri og Naby Keita nye ansigter hos Merseyside-klubben.

 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE)s. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Manchester United vinder efter lang straffesparkskonkurrence

Næste artikel

Spillerkarakter: Sanchez strålede mod AC Milan

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share