Spillerkarakter: Sanchez strålede mod AC Milan

Alexis Sanchez er startet godt, og blev, for anden gang ud af to mulige, banens bedste, da United slog AC Milan, efter en meget lang straffesparkskonkurrence.

Grant – 5

Han stod en udemærkede halvleg, hvor han dog ikke for alvor blev testet. Han kunne ikke stille noget op ved målet. Blev skiftet ud efter 45 minutter.

Darmian – 6

Vikariede som anfører, i stedet for en skadet Valencia. Var god til at komme med frem – især i kampens start. Han manglede lidt præcision og kvalitet på den sidste tredjedel af banen. Den defensive indsats, var udemærket. 

Bailly – 4

Han så skidt ud ved Milans mål, og lavede en del unødvendige frispark. Han havde flere dårlige afleveringer, og smed bolden væk et par gange. I få glimt, viste han sine defensive kvaliter med veltimede tacklinger.

Smalling – 6

Leverede en solid indsats, uden at være prangende.

Tuanzebe – 6

Havde sine problemer overfor Suso, men leverede generelt en god indsats

Shaw – 4

Sendte en god afslutning afsted, fra kanten af feltet, i anden halvleg, og var med i et par opspil i første halvleg. Lavede nogle unødige bold tab på den sidste tredjedel af banen, hvor han virker selvtillidsløs og usikker på bolden. Blev udskiftet efter 74 minutter.

Herrera – 5

En god arbejdsindsats. Var godt med både defensivt og offensivt. Der mangler dog kvalitet i hans afslutninger.

A. Pereira – 6

Må have lyttet til Mourinho’s ord, om at spille mere simpelt. Leverede en god indsats på den centrale midtbane, og slog nogle gode bolde frem i banen.

McTominay – 6

God præstation. Brød spillet flere gange, og kom frem til nogle gode chancer. Også her mangler der dog lidt kvalitet i afslutningerne.

Mata – 8

Fungerede godt i sin frie rolle på den offensive midtbane. Havde et godt samarbejde med Sanchez, og de to var de kreative og chanceskabende kræfter for United. Blev udskiftet efter 88 minutter.

Sanchez – 9

Leverede en fremragende præstation. Han var bevægelig, kreativ og meget svær at håndtere for Milan-forsvaret. Kronede indsatsen med et flot og køligt eksekveret mål.

INDSKIFTEDE SPILLERE

J. Pereira – 5

Skiftet ind efter 45 minutter. Så usikker ud i flere situationer, og virkede en smule overtændt i starten. Havde en god redning i slutningen af kampen. Han brændte sit eget straffespark, men snuppede tilgengæld tre.

Fosu-Mensah – 5

Skiftet ind efter 74 minutter. Leverede en udemærket indsats.

Hamilton (indskiftet 88′) – Udenfor bedømmelse

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

Mourinho presser Liverpool: De skal vinde ligaen

Næste artikel

Sir Alex takker for opbakningen

ANNONCE