Valencia: Nyder tilværelsen under Mourinho

Antonio Valencia nyder tilværelsen i United, og han kan ikke vente med at komme i aktion igen.

Manchester United tabte den seneste ligakamp mod Chelsea, og der er derfor gået et par uger med uforløste frustrationer. Nu er det endelig tid til Premier League fodbold igen, og forhåbentligt kan holdet genoprette den ellers fine sæsonstart mod Newcastle.

Antonio Valencia føler sig helt klar til at løbe ud på banen igen, og han er tanket helt op med energi, inden han igen løber på banen. 

– Det har været godt for mig at have en lille kamppause. På den måde har jeg kunne genfinde energien efter en masse kampe på det seneste. Jeg har ikke været afsted med landsholdet denne gang, så jeg har haft tid til at slappe af derhjemme med familien, siger Valencia til United Review. 

Antonio Valencia er en af Jose Mourinhos mest sikre kort i idealopstillingen, og han har i denne sæson også båret anførerbindet flere gange. Valencia er glad for det gode forhold med manageren. 

– Han har vist mig en masse tillid fra den første dag, han ankom. Jeg har fået en helt ny glæde ved at spille fodbold under ham, og jeg har følt mig rigtigt godt tilpas i det seneste 1 1/2 års tid. Jeg vil gerne takke ham for gode samtaler og stor tillid. 

– Jeg synes, han har haft en fremragende indflydelse på hele truppen. Vi har vundet trofæer igen, og vi er begyndt at spille god fodbold. Vi skal selvfølgelig fortsætte med at bygge ovenpå, men det er jeg heller ikke i tvivl om, at vi gør, så længe han er ved roret. 

Manchester United og Antonio Valencia tager i mod Newcastle lørdag klokken 18.30.

 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

Mourinho bekræfter: Pogba og Zlatan er klar til kamp

Næste artikel

Mourinho raser over Jones-skade

ANNONCE