Mourinho: Rooney er klar til at spille

Jose Mourinho havde ikke de store kommentarer til Rooneys udskejelser med landsholdet.

Et af de første spørgsmål til United-manageren ved dagens pressemøde, var naturligvis om anfører Wayne Rooney og den druktur han angiveligt var på, i forbindelse med den engelske landsholdssamling.

Men Mourinho var ikke meget for at komme ind på emnet, og valgte i stedet at fokusere på, at Rooney er klar til at spille kampen i morgen eftermiddag mod Arsenal.

– De sidste to-tre dage har Rooney trænet som alle andre i truppen. Han er klar og vil – ligesom alle andre – spille kampen i morgen. Hvad der sker på landsholdet, kommenterer jeg ikke på. Når spillerne er der, går jeg ikke op i hvad som sker.

– Nogle gange kommer spillerne tilbage endnu stærkere, måske grundet en god præstation eller et godt resultat. Andre gange vender de retur med skader eller frustration. I denne sag ved vi, hvad som ikke gik så godt, men landsholdet er en anden sag. En sag som er afsluttet nu, i hvert fald frem til slutningen af februar, lød det fra Mourinho.

Hvad synes du, bør Rooney starte inde i morgen når Arsenal gæster Old Trafford? Diskutér emnet her på sidens debatforum.
 

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Optakt: Manchester United - Arsenal

Næste artikel

Irriteret Mourinho mødte pressen

Relaterede artikler
Total
0
Share