Mourinho skal presse Martial

Anthony Martial er en stille og lidt reserveret fyr, der skal presses til at indfri sit potentiale. Sådan lyder det fra franskmandens tidligere træner Remi Garde.

Anthony Martial havde en fornem første sæson i United-trøjen. Under Mourinho er de gode takter imidlertid ikke fortsat, og det har flere gange fået Uniteds manager til at kritisere Martial. Nogle har tvivlet på, om det er måden at fremme Uniteds unge franskmands præstationer, men det hans tidligere træner fra Lyon-tiden, Remi Garde, ikke.

– I Anthony ser jeg en spiller, der har brug for at blive udfordret. Sådan har det altid været. Han er virkelig talentfuld, men han skal skubbes lidt. Og det er, hvad jeg fornemmer, Mourinho gør, siger Garde til The Guardian.

– Der er selvfølgelig stor forskel på at spille for United og så fransk fodbold, men jeg synes, han håndterer det godt. Han er en vinder og et konkurrencemenneske, men han er også en smule reserveret. Og så ung en fyr har nogle gange brug for at ældre og mere erfarne spillere træder til og giver lidt råd.

Anthony Martial har haft en marginalsæson. Zlatans ankomst gjorde, at pladsen på Uniteds venstrekant for det meste er blevet besat af Rashford, hvilket har henvist Martial til bænken.

 

Få pladser tilbage: Refundérbar rejse til Europa League-finalen! Læs mere her

Savner du fornuftig diskussion og snak om Manchester United?

Opret dig gratis på debat.oldtrafford.dk

Forrige artikel

United kædes sammen med Serie A-topscorer

Næste artikel

Phelan tror på United i Spanien

ANNONCE