Mourinho: Svært for Schweini at komme på holdet

Bastian Schweinsteiger får svært ved at komme tilbage på førsteholdet, lyder det fra manageren, der samtidig langer en stikpille mod FC Bayern.

Manchester United-fans må spejde langt efter Bastian Schweinsteiger i de kommende kampe. For tyskeren er røget langt ned i midtbanehierarkiet på Old Trafford.

Sådan lyder det fra José Mourinho, der nu adresserer den noget prekære situation omkring den tidligere tyske landsholdsanfører, der skiftede til United sidste år.

– Jeg tror, det bliver svært. Jeg siger ikke, det er umuligt, jeg siger, at det bliver meget svært, for vi har truffet en beslutning omkring Pogba, Herrera, Schneiderlin, Fellaini og Carrick. Vi har fem spillere til to pladser, så det bliver svært for muligheden at opstå, siger Mourinho til The Mirror.

32-årige Schweinsteiger skrev forleden på sin Facebook-side, at United bliver hans sidste klub i Europa, og at han er klar til at spille, hvis muligheden byder sig.

Mourinho ønsker dog ikke at forholde sig til tyskerens fremtid.

– Jeg kan ikke svare for ham. Det er hans liv, hans karriere, og han har en kontrakt med Man United. Han har ret til at beslutte sig for at blive, det er ikke et problem for os.

– For at være ærlig, så siger Bastian ikke meget. Han kom med et statement, som han er i sin gode ret til, på en objektiv måde, lyder det fra Mourinho.

Svarer Bayern igen

FC Bayerns præsident, Karl-Heinz Rummenigge langede tidligere på måneden ud efter United, da det kom frem, at Schweinsteiger var blevet degraderet til reserveholdet.

Uniteds manager giver dog ikke meget for kritikken.

– Jeg troede, at de ville løbe til Manchester og hente ham tilbage, da jeg læste nogle af citaterne fra personer i Bayern München. Men det er ikke sket. Jeg er meget overrasket over, at Karl-Heinz Rummenigge ikke er dukket op for at hente ham hjem.

– Så jeg regner med, at vi går en stille uge i møde, uden at vi er omringet af helikoptere, der venter på at hente eller komme med nogen. Jeg er meget tilfreds med truppen, forklarer Mourinho. 

Bestil den nye Manchester United-trøje her

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Mourinho tilfreds med lodtrækning

Næste artikel

”Selvfølgelig havde Fergie Zlatan på radaren”

ANNONCE