Mourinho undrer sig over Chelsea

Mandag aften møder United Premier Leagues førerhold, Chelsea, i FA Cuppen. José Mourinho undrer sig over, hvorfor London-klubben får så meget ros for deres spillestil.

Det blev kun til to og en halv sæson for Mourinho i sin anden periode som Chelsea-manager. I december forrige år blev portugiseren fyret i London, efter en historisk ringe start på sæsonen for de daværende forsvarende mestre.

Det var  i høj grad svigtende resultater, der lå til grund for fyresedlen, men mange spekulerede også i, at Chelsea-ledelsen ikke var tilfreds med den type fodbold, Mourinho fik holdet til at spille.

Nu er det Antonio Conte, der er træner i Chelsea, og det ligner umiddelbart en stor succes. Holdet fører Premier League komfortabelt, men spillet er ifølge nogle ikke nødvendigvis blevet flottere.

Det har Mourinho også bidt mærke i, og den nuværende United-manager forstår ikke helt, hvor kritikken af Chelsea bliver af.

– Jeg er overrasket over den måde, de spiller på. Jeg troede, de forlangte en anderledes form for fodbold. Jeg synes, de har gjort det godt, men det er på grund af en helt fantastisk defensiv.

– Det handler ikke om hævn eller noget i den dur. Jeg er sikker på, at folkene der godt husker, hvad jeg stod for, siger Mourinho til SkySports.

United gæster Stamford Bridge mandag aften. Kampen sparkes i gang klokken 20:45.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Griezmann: Ingen grund til at forlade Atletico

Næste artikel

Nye regler i FA Cuppen: Fjerde indskiftning mulig

Relaterede artikler
Total
0
Share