Mourinho: Var ikke utilfreds med Zlatan men hele holdet

José Mourinho forklarer, at hans kritik efter sidste uges 1-1-kamp mod Anderlecht ikke var rettet mod Zlatan Ibrahimovic personligt.

– Personerne, der skulle slå kampe ihjel, gjorde det ikke. 

Så kontant var meldingen fra José Mourinho efter sidste uges remis i Belgien, hvor Anderlecht kort før tid udlignede til 1-1 i den første kvartfinale i Europa League mod Manchester United. 

Nu slår den portugisiske manager fast, at det ikke var en kritik, der var personligt hæftet på Uniteds spydspids i kampen, Zlatan Ibrahimovic. 

– Jeg var ikke skuffet over Zlatan, jeg var skuffet over holdet. Holdet havde kampen i hænderne, men de fik ikke lagt den i graven. Vi kunne have talt om en venskabskamp i morgen (i dag, red.), hvis vi havde vundet 3-0 i Anderlecht, siger Mourinho ifølge Espn. 

Mourinho ærgrer sig over, at han ikke får mulighed for at bruge nogle af ungdomsspillerne i aftenens kamp. 

– (Det kunne have været, red.) en hyggelig kamp og en mulighed for at bruge Axel Tuanzebe og nogle af de andre unge spillere uden nogen form for pres. Kampen var let at løse, men vi gjorde det ikke. 

Den tidligere Real Madrid-manager slår samtidig fast, at han ikke ved, om Ibrahimovic forlænger med United. Hans kontrakt udløber til sommer. 

– Jeg ved det ikke, jeg ved det virkelig ikke, lyder det fra Mourinho. 

Savner du fornuftig diskussion og snak om Manchester United?

Opret dig gratis på debat.oldtrafford.dk

Forrige artikel

Kun én United-spiller på årets hold

Næste artikel

Disse 11 skal bringe United i semifinalen

ANNONCE