Mourinho: Vi burde have haft mindst ti point mere i denne sæson

Sløseri og ustabilitet har kostet Manchester United mindst 10 point, mener manager José Mourinho.

José Mourinhos mandskab vandt onsdag aften udekampen mod AFC Bournemouth 2-0, men den portugisiske manager havde dog ikke fundet det helt store smil frem til det efterfølgende interview. Han mener, at Manchester United i denne sæson har været for ustabile, hvilket han synes kom til udtryk i søndagens nederlag til ligaens absolutte bundprop West Bromwich Albion.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Jeg kan ikke acceptere denne ustabilitet. Det er derfor, mit ansigt stadig er det samme som i søndags, og ikke et som lige har vundet en kamp. Jeg lever stadig med følelserne fra i søndags, udtaler Mourinho til Manchester Evening.  

Vi kunne have haft mindst ti point mere

Manchester City kunne ovenpå Uniteds nederlag i søndags officielt fejre, at mesterskabet er deres. Mourinho anerkender, at Citys mesterskab er fortjent, men han mener også, at United kunne have skrabet flere point sammen.

– Ingen tvivl om Citys kvalitet, og ingen tvivl om, at de vil vinde titlen, da de var det bedste hold – men vi kunne også sagtens have fået mindst ti point mere. Ingen tvivl om det.

United har i denne sæson særligt haft problemer med lavere rangerede klubber. De har blandt andet tabt point til de tre klubber, som ligger i farezonen til at rykke ned – West Bromwich, Southamton og Stoke.

Spillerne er klar over det

Mourinho er udmærket klar over problemet, og han har snakket med spillerne om det.

– Jeg har snakket med dem om denne ustabilitet. Jeg synes, at vi er ustabile. Det kommer også til udtryk i vores attitude og mentalitet. Mod top fem har vi ikke tabt point. Vi har altså ikke tabt point til vores direkte modstandere (Red. i tabellen). Derimod har vi tabt til klubber, som er oprykkere – vi har tabt til Huddersfield og Newcastle – og det betaler vi prisen for.

De røde djævle er på lørdag i direkte duel mod Tottenham i FA Cuppen om en plads i finalen.

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

OT.dk anbefaler: Fantastisk interview med Rafael

Næste artikel

Mourinho varsler enkelte ændringer

ANNONCE