OT.dk anbefaler: Fantastisk interview med Rafael

Den kendte Manchester United-journalist Andy Mitten har været på besøg hos Rafael i Lyon. Brasilianeren fortæller sjove og interessante anekdoter om Fergie, Louis van Gaal, sine dumme røde kort og sine flotte mål i United-trøjen

Andy Mitten: Fergie, Van Gaal, at score på Anfield og mere – ESPN taler med Rafael 

Andy Mitten, som har været redaktør på fanmagasinet “United We Stand” siden 1989, har gang i en fantastisk artikelserie, hvor han interviewer Manchester United-spillere fra 00’erne. 

Den seneste i rækken er Rafael, som var på professionel kontrakt på Old Trafford fra 2008-2015. I interviewet fortæller han åbent og ærligt om sin tid i klubben – både opture og nedture. 

Du kan læse artiklen her. (Artiklen er på engelsk) 

Andy Mitten har udgivet bøger, der gennem interviews med tidligere spillere portrætterer Manchester United i 80’erne og 90’erne. Noget kunne tyde på, at han har gang i samme projekt igen – denne gang med spillere, som kom til i slutningen af 00’erne. 

I hvert fald har han før Rafael også været på besøg hos blandt andet Anderson i Braslien og Dimitar Berbatov i Indien for nyligt. 

Scott Patterson: Det er kun fremskridt, hvis vi bliver nummer to 

Jose Mourinho bevæger sig altid på kanten mellem succes og fiasko, og hvis Manchester United ikke formår at holde Liverpool bag sig i Premier League-tabellen, har denne sæson været en skuffelse. 

Sådan er holdningen hos Scott Patterson, der i dette blogindlæg for Paddy Power reflekterer over City’s mesterskab og det pinlige nederlag til West Bromwich i weekenden. 

Scott Patterson er normalt skribent for Republic of Mancunia. 

Du kan læse artiklen her. (Artiklen er på engelsk) 

“OT.DK-ANBEFALER” ER ET NYT KONCEPT, VI PRØVER AF. SÅ OFTE SOM MULIGT SVÆVER VI OP I HELIKOPTEREN OG PRÆSENTERER JER FOR INTERESSANTE SKRIV FRA ANDRE MEDIER, SOM VI MENER, I BØR LÆSE. 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Se målene fra Uniteds 2-0-sejr over Bournemouth

Næste artikel

Mourinho: Vi burde have haft mindst ti point mere i denne sæson

ANNONCE