Mourinho: Vi slog et rigtig godt hold

Mourinho var ude med roser til dagens modstander efter kampen.

Mourinho gestikulerede efter dagens sejr ydmygende til hjemmepublikummet, at rosen skulle tilfalde spillerne. Mourinho var derudover ude med store roser til dagens modstander, og hentyder kampen var sværere end mange gør den til.

– Vi slog et fantastisk gold. Af en eller anden blev de mestre sidste sæson, og af en eller anden grund spillede de godt mod Barcelona, og af en eller anden grund startede de kampen rigtig godt i dag. Så vi slog et rigtig godt hold. Vi var nødt til at være oraniseret, alle var nødt til at følge game planen og have lysten til af vinde. Vi slog et rigtig godt hold, gentog Mourinho til Sky Sports efter dagens kamp.

– De startede rigtig godt og da de ramte overliggeren, kiggede jeg mine spillere og tænkte, hvad kan vi gøre og hvem har skylden, men det var så fantastisk et træk, at vi intet kunne gøre.

– Men vi fandt en måde at spille mod dem, og vi havde god kontrol over Eden Hazard. Willian er en fantastisk spiller og han slog os lidt ihjel med sit mål. Men vi havde mere kontrol over kampen end dem, dog uden at skabe mange chancer.

Alexis Sanchez får den ikoniske trøje nummer 7 – Skal du også have den? 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

Scott McTominay: Jeg er frygtløs

Næste artikel

Lukaku kræver mere respekt

ANNONCE