Mourinho vil beskytte Rooney

José Mourinho føler, at mediernes pres på Wayne Rooney har været med til at påvirke ham. Portugiseren ved derfor ikke, om han vil starte anføreren i morgendagens opgør.

Som vi i den seneste nyhed kunne berette, er Wayne Rooney med i truppen til morgendagens opgør, hvor også Anthony Martial og Zlatan Ibrahimovic er meldt klar.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Men en kombination af et par rygproblemer og mediernes pres har gjort José Mourinho i tvivl om, hvorvidt han vil starte anføreren inde. Det siger han på dagens pressemøde.

– Jeg var jo fuldstændig overbevist om, at jeg ville have ham med fra start i morgen, men med situationen her de sidste par dage, er jeg ikke sikker på, at det er det, jeg vil.

– På grund af den situation, I har skabt for ham, føler jeg, at han virkelig ikke har råd til at gå på banen og give en præstation, som ikke er fremragende.

– Jeg er her for at beskytte ham – ikke for at sætte ham i svære situationer. Jeg bliver nødt til at analysere, hvorvidt det er bedst for ham at starte på banen – eller om han ikke er helt klar til det.

– Så det har jeg tænkt mig at diskutere med ham og lægestaben. Derefter vil jeg beslutte, om han er med fra start eller på bænken.

Wayne Rooney står noteret for et enkelt mål i indeværende sæson for United, som blev sat ind i Premier League-præmieren mod Bournemouth.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Mourinho bekræfter: Ibrahimovic med fra start

Næste artikel

Rashford lærer meget af Zlatan

Relaterede artikler
Gå til siden

United jagter Rabiot

Ifølge flere pålidelige medier og journalister er Manchester United tæt på Adrien Rabiot.
ANNONCE
Total
0
Share