Mourinho bekræfter: Ibrahimovic med fra start

På trods af rygter om det modsatte, bekræftede José Mourinho på dagens pressemøde, at Zlatan Ibrahimovic vil være med fra start torsdag. Wayne Rooney er med, men tvivlsom til startelleveren.

José Mourinho kunne på dagens pressemøde afkræfte rygterne om, at han skulle spare Zlatan Ibrahimovic til morgendagens kamp mod ukrainske Zorya Luhansk.

Tværtimod vil svenskeren ‘helt sikkert’ være at finde i startopstillingen. Til gengæld må Manchester United stadig udvære Henrikh Mkhitaryan, mens Luke Shaw døjer med sygdom.

Martial og Rooney med i truppen

Til gengæld kunne Uniteds portugisiske træner fortælle, at Anthony Martial er kommet sig over den ankelskade, der holdt ham ude af opgøret mod Leicester, mens også Wayne Rooney vil være at finde i truppen til i morgen.

Mourinho har dog ikke endnu besluttet sig for, om kaptajnen skal starte inde mod de ukrainske gæster, efter han har døjet nogle mindre rygproblemer.

– Wayne Rooney er med i truppen. Jeg har endnu ikke besluttet mig for, om jeg vil starte med ham. Han trænede ikke med i går, og deltog kun i en del af træningspasset mandag.

– Han havde et problem med ryggen, så i dag var første gang, han trænede sammen med de andre spillere; og da der jo er kamp i morgen, var dagens træningspas naturligvis mindre hårdt. 

Manchester United tager imod ukrainske Zorya Luhansk torsdag aften. Kampen sparkes i gang kl. 21.05 dansk tid.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Køb din trøje hos Unisport, så støtter du OldTrafford.dk. Handler du hos Unisport.dk gennem linket, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
0
Shares
Forrige artikel

Neville: Potentiale i Rashford-Zlatan-makkerskab

Næste artikel

Mourinho vil beskytte Rooney

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share