Moyes glæder sig til brag mod Bayern

Bayern München venter på David Moyes og co i kvartfinalen af Champions League, og manager David Moyes ser frem til de to kampe i starten af april.

– Vi må erkende at vi har trukket favoritterne og de forsvarende mestre, så det er en meget hård lodtrækning, men vi ser frem til de to kampe mod Bayern, siger David Moyes i følge manutd.com.

United skal i kvartfinalen i Champions League op mod de forsvarende mestre fra Bayern München. Tyskerne har bygget videre på deres fornemme sæson sidste år, og har i denne sæson under Pep Guardiola tromlet alt og alle over. Så der venter United en hård opgave.

– Traditionelt vil man nok sige, at det er en fordel at have hjemmebane i returkampen. Det ville vi også foretrække, men som spillet er i dagens fodbold, med mere kontraspil og hurtige omstillinger, så er det okay med denne lodtrækning, siger Moyes.

Samtidig gav Moyes lidt igen til medierne, som i de seneste uger har været ude med riven efter den skotske manager.

– I starten af sæsonen spurgte alle til mine manglende erfaringer med europæiske kampe, men ingen spurgte ind til det i forbindelse med kampen forleden. Det ved jeg ikke om i glemte. Men som jeg har sagt før, så har jeg set masser af Champions League, får god hjælp fra folk omkring mig, så jeg ved en del synes jeg. Nu er jeg i kvartfinalen, og vil meget gerne videre til semifinalen, sagde David Moyes.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Robin van Persie ude i mindst en måned

Næste artikel

Downing vil holde United-nedtur kørende

Relaterede artikler
Total
0
Share