Downing vil holde United-nedtur kørende

West Hams Stewart Downing vil sørge for, at Uniteds dårlige form fortsætter på Boleyn Ground lørdag.

Lørdag rejser Manchester United til London for at udfordre Sam Allardyce’s West Ham. Hjemmeholdets kantspiller Stewart Downing ser frem til kampen og tror på, at West Ham kan slå kampen, hvis den bliver spillet på deres præmisser.

– De vil gå efter tre point, ligesom vi vil. Vi er ikke sikre (fra nedrykning, red.) endnu, og vi har brug for point så hurtigt som muligt, og vi starter mod Manchester United. Hvis vi spiller til vores styrker, tror jeg, at vi kan slå dem, blogger Downing på West Ham United’s officielle hjemmeside.

På trods af Uniteds dårlige form melder Downing, at West Ham-manager Sam Allardyce stadig vil være velforberedt og opmærksom på Uniteds stjerner.

– Manageren vil gå ind til kampen på samme måde, som enhver anden kamp. Som jeg har sagt før, selvom de ikke er på toppen, har de stadig spillere, der kan gøre skade, siger den tidligere Liverpool-spiller og fortsætter:

– Vi vil gennemgå deres styrker og svagheder som et hold, ligesom vi ville, hvis det var i sidste sæson. Vi ville elske at udnytte deres svagheder og sørge for, at de bliver ved med at have det svært.

Stewart Downing og West Ham har siden en vanskelig start tilkæmpet sig en plads i midten af tabellen. De mangler kun 9 point for at ramme de magiske 40, der normalt betyder overlevelse.

Personligt for Downing har det været en lidt blandet sæson. I 23 kampe har englænderen lagt op til to mål, men ikke en eneste bold er røget fra Downings fod og ind i netmaskerne.

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Moyes glæder sig til brag mod Bayern

Næste artikel

Finale på Den Glade Gris i dag - Gratis fadøl

Relaterede artikler
Total
0
Share