Moyes: Vigtig kamp mod Sociedad

En sejr hjemme mod Real Sociedad vil give United en god position i puljen mener David Moyes.

United er kommet okay fra start i Champions League. En sejr hjemme mod Leverkusen og uafgjort i Shakhtar Donetsk, og dermed fire point efter to kampe. Nu venter et par kampe mod spanske Real Sociedad, første kamp er onsdag hjemme på Old Trafford.

Kan United vinde denne kamp, vil man have en god position i puljen. Det mener i hvert fald manager David Moyes, der kalder kampen for en nøglekamp.

– Jeg føler den er vigtig for os. Vinder vi den her, giver det os en stærk position i puljen. Vi må gå ud og udnytte hjemmebanefordelen, og forsøge at få sejren. Jeg håber det går som planlagt, det er hvad vi ønsker, så vi får en god position tidligt i Champions League, siger Moyes.

Sociedad ved at finde rytmen

Real Sociedad slog i weekenden Valencia med 2-1 på udebane, og er så småt ved at finde rytmen i den spanske liga. Klubben solgte i sommers en af profilerne, og Moyes tror at spanierne først nu er ved at finde formen igen.

– Jeg tror de så småt er ved at finde balancen på holdet igen, efter de solgte deres bedste spiller til Real Madrid i sommers (Asier Illarramendi, red).

– De har måske ikke startet så godt i ligaen, men de var uheldige at tabe i sidste minut til Leverkusen efter et frispark. De er ved at finde rytmen, så vi må sørge for at gøre vores arbejde ordentligt, være professionelle og forsøge at tage alle pointene med os, siger Moyes i følge manutd.com.

Forrige artikel

Wenger: United er ikke ude

Næste artikel

Evra i ordkrig med Lizarazu

ANNONCE