Evra i ordkrig med Lizarazu

Patrice Evra og Bixente Lizarazu er bestemt ikke bedste venner, og nu vil det franske fodboldforbund have en forklaring, efter nogle hårde ord fra begge parter.

Patrice Evra har før været i stormvejr når han er med det franske landshold. Ved VM i Sydafrika i 2010, floppede franskmændene fuldstændigt, og flere spillere var i åben krig med landstræner Raymond Domenech. Det kostede Evra fem kampes karantæne fra landsholdet.

Siden har han spillet sig ind i varmen igen, men i forbindelse med de sidste par kvalifikationskampe til VM næste sommer i Brasilien, har Evra modtaget en del kritik. Specielt den tidligere venstreback og VM-vinder fra 1998 Bixente Lizarazu har været ude med riven efter Evra.

Det har nu fået Patrice Evra til at komme med et hårdt angreb retur mod Lizarazu.

– Der er nogle eksperter der forsøger at sælge en løgn til det franske folk om at man ikke kan lide Evra. Men sådan er det slet ikke. Jeg ved ikke hvad Lizarazu har i mod mig. Jeg er blevet kåret til verdens bedste venstreback to gange og er fire gange kåret til bedste venstreback i Premier League. Jeg ved ikke om han nogensinde blev kåret til verdens bedste venstreback.

– Jeg husker min første gang med landsholdet, alle andre kom over og hilste på mig, undtagen ham. Thierry Henry sagde til ham, at nu var der konkurrence om venstreback-position, hvortil han svarede “Hvorfor det? Har nogen da sagt jeg stopper”. Folk har et godt indtryk af mig. De her idioter der sviner mit ry til, må stoppe med at lyve overfor det franske folk, siger Evra.

Lizarazu svarer igen

Det vil Lizarazu, der har en fortid i blandt andet Bayern München ikke lade stå til. Franskmanden er nu ekspert på tv-programmet Telefoot.

– Da han spillede sin første kamp var jeg ikke med længere. Og ja, jeg er blevet kåret til verdens bedste venstreback. Han beskylder os for at svine hans ry og rygte til. Men det klarer han altså fint selv, hans timing er elendig, siger Lizarazu.

Lizarazu og Evra var begge med i den franske EM-trup i 2004, hvorefter Lizarazu så gled ud af holdet. Den kraftige diskussion har nu fået det franske fodboldforbund til at reagere, og her vil man nu have en forklaring fra Evra.

– Efter Patrice Evras udtalelser til Telefoot efter Frankrig-Finland, så har fodboldforbundets præsident Noel le Graët og landstræner Didier Deschamps nu have en forklaring fra Evra. De erkender at det ikke er rettet mod dem eller andre spillere fra landsholdet, men vil alligevel have svar på nogle af tingene, skriver fodboldforbundet i en pressemeddelse.

Forrige artikel

Moyes: Vigtig kamp mod Sociedad

Næste artikel

Sådan går det de udlånte

ANNONCE