Moyes vil lægge stridigheder bag sig

Søndag gæster United Moyes’ tidligere klub Everton, og selvom der var nogle stridigheder efter skotten smuttede, håber han på respekt fra hjemmeholdets fans.

Det har været offentligt kendt, at David Moyes, udover at have hentet Marouane Fellaini, efter sin ankomst til Old Trafford, gerne havde set en spiller eller to yderligere følge med til Manchester. 

Særligt venstrebacken Leighton Baines har været i skottens søgelys, hvilket efterfølgende blev mødt af skarp kritik fra Roberto Martinez, og derfor var der ikke den store opbakning at fornemme hos Merseyside-klubbens fans, da de to hold sidst mødtes i december.

– De havde deres grunde til det. Der var et par problemer med, at vi forsøgte at hente et par af deres spillere, men overordnet set gjorde jeg blot mit job for Manchester United, siger skotten således ifølge goal.com, forud for morgendagens opgør, skotten afviser skal handle om ham.

– Denne kamp handler ikke om mig. Den er om to hold, som begge har brug for at vinde kampen. Opmærksomheden bør ikke rettes mod mig, den bør være på spillerne, men jeg tager derhen og forstår, at Evertons fans er nødt til at stå bag holdet.

En god periode i Evertons historie

Moyes håber dog stadig på en respektfuld modtagelse, når han i morgen for første gang gæster sin tidligere klub, som han nåede at stå i spiden for gennem mere end ti år, da han føler, han gjorde et godt stykke arbejde for klubben.

– Jeg tog over for at se Everton spille sidste lørdag hos Sunderland, men jeg har ikke været tilbage på Goodison denne sæson. Det er næsten et år siden jeg smuttede. Jeg har bare følt, at det på nuværende tidspunkt ikke har været det rigtige at tage tilbage.

– Jeg synes der var en smule fjendskab over for, at vi gerne ville have købt et par af spillerne. Men nogle Manchester United spillere tager også til Everton, så det går begge veje. Forhåbentlig vil alle med tiden kunne se på det og sige, at det var en virkelig god periode i Evertons historie.

Kampen starter 17.10 dansk tid søndag og vises på TV3 Sport 2.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE)s. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Moyes: Mata har været forrygende

Næste artikel

Nani starter mod Everton

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share