Moyes vil træne Champions League-klub

David Moyes har mod på at træne et nyt storhold og har for nylig sagt nej til to konkrete jobtilbud.

10 måneder. Så kort tid fik David Moyes i managersædet hos Manchester United, før han røg på porten. 

Men den 51-årige skotte har langt fra sænket sit ambitionsniveau. Således stiler han efter snart at kunne stå i spidsen for et nyt storhold, der spiller europæisk fodbold. 

– Jeg har haft et par muligheder for at vende tilbage, men jeg har valgt ikke at gøre noget på nuværende tidspunkt. Jeg vil kigge efter det, som jeg mener, er den rigtige mulighed. Jeg mener selv, at jeg beviste, hvad jeg kunne i mine 11 år hos Everton, og hvilket niveau jeg kan træne på, siger Moyes til The Guardian. 

Måske i udlandet

David Moyes har aldrig trænet et hold udenfor Storbritannien. 

Men hvis muligheden byder sig, er han klar til at rykke teltpælene op og flytte udenlands. 

– Jeg fik min første smag for Champions League i år, og jeg synes, jeg bevidste, at jeg kan træne på det niveau. Jeg vil gerne til et sted, der giver mig chanchen for at komme i Champions League eller hos en klub, der gerne vil i Champions League. 

– Det kan være hjemme eller i udlandet. Jeg har altid kunne lide tanken om at udvide min horisont og lære en smule mere. I øjeblikket har jeg det godt med at se og lære. Jeg vil rejse væk og lære og se igen efter, hvad der sker, forklarer Moyes, der i øjeblikket er på ferie i Florida. 

Manchester United oplevede sin værste sæson i mere end et årti under David Moyes. 

Alligevel mener den tidligere manager, at han kan bruge erfaringerne fra den korte tid på Old Trafford til noget positivt. 

– Jeg vil bruge United som en vigtig erfaring i min managerkarriere. Jeg føler, at jeg havde brug for mere tid, men jeg vil drage nytte af det og bruge det i mine kommende job, siger Moyes. 

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Rooney ignorerer kritik

Næste artikel

Journalist: Arda Turan skulle til United

ANNONCE