Nani afviser igen skifte

Først den ene vej, så den anden vej – rygterne om Manchester Uniteds fløjspiller Nani har været sendt portugiseren rundt til alverdens klubber, men nu…

Først den ene vej, så den anden vej – rygterne om Manchester Uniteds fløjspiller Nani har været sendt portugiseren rundt til alverdens klubber, men nu slår han selv fast, at han bliver i klubben – og ikke engang Barcelona kan lokke.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

De nyeste rygter går ellers ifølge ESPN på, at FC Barcelona skulle have snøren ude efter portugiseren, men Nani står fast.

“Jeg er 100 procent sikker på, at jeg bliver i Manchester. Interesse fra klubber som Barcelona får spillere til at overveje situationen, men lige nu er jeg i verdens bedste klub, jeg er glad, og jeg tænker ikke på at skifte,” siger Nani ifølge ESPN.

Rygterne om portugiserens mulige exit fra Old Trafford tog for alvor til i styrke, da det for nyligt blev bekræftet, at Manchester United har sikret sig Aston Villas Ashley Young.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Gill: United får hård behandling

Næste artikel

Giggs overvejer karrierestop

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share