Nederlag mod Wolves efter sen Moutinho-scoring

Manchester United smed på skuffende vis tre point væk, da Wolverhampton tog sejren i aftenens kamp på Old Trafford.

Manchester United skulle mandag aften starte 2022 af med en hjemmekamp mod Wolverhampton – et hold, der har vist sig at være en håndfuld for ethvert Premier League-hold med sin enormt solide defensiv under træner Bruno Lage.

Imens var historien også, at Phil Jones fik en start for holdet for første gang i to år. Det resulterede i, at hver gang, han havde en aktion, brød Old Trafford ud i klapsalver. Fedt at se. Tiltrængt oprejsning til en mand, der har været så grueligt meget igennem, men alligevel har formået at kæmpe sig tilbage til Premier League-fodbolden.

Før kampstart havde Wolves haft et ufrivilligt corona-break, som gjorde, at de ikke tog del i det travle juleprogram. Man kunne tro, at det betød, at gæsterne var rustne og uden kamptræning, men tværtimod betød det, at ulvene fra Birmingham-forstaden havde masser af energi og i den grad dominerede kampbilledet i indledningen.

Manchester United smed boldene væk, og det var som om, at der var uendelige sekvenser i første halvleg, hvor man skulle forsvare en-mod-en-dueller mod Wolves’ angribere, som fik pænt med halve muligheder – dog uden at udnytte dem.

Det var derfor et skuffende indtryk, United-fans og -spillere gik til pause med. Derfor var det opløftende, at man kom ud med et andet udtryk og et andet spilhumør. Problemet var bare, at de helt store chancer ikke rigtigt kom, som en, Bruno Fernandes fik – og når de så gjorde, scorede man ikke. Og folk, der kender klassiske fodboldklichéer, ved godt, hvad der sker, når man ikke scorer på sine chancer…

En ellers fin kamp fra Phil Jones endte ærgerligt, da han headede et indlæg lige ud i fødderne på Joao Moutinho, som – ligesom han gjorde for tre et halvt år siden – smækkede til kuglen, som endte i nettet, og dermed kunne han igen være Uniteds onde ånd og score til 1-0 til gæsterne med cirka 10 minutter tilbage.

Rangnick får givetvis ros for sit mod til at bænke underpræsterende superstjerner, men det nytter ikke meget, når man så taber de kampe, hvor de sendes på bænken. Manchester United taber 1-0 til Wolves i en skuffende, skuffende affære.

Forrige artikel

Startopstillinger: Jones gør comeback

Næste artikel
Phil Jones

Karakterbogen: Comeback-spiller kampens bedste i mangel på bedre

ANNONCE