Nedtakt: Tre ting vi lærte af mareridtskampen på Broen

Uniteds mareridt blev til virkelighed, da de måtte se sig slået i overtiden på Chelseas hjemmebane i London. Her er vores bud på nogle af kampens vigtige elementer.

Efter en rutsjebanetur af en kamp på Stamford Bridge, hvor United trak det korteste strå, efterlades fans med stor ærgerlighed. Der er dog flere vigtige ting at tage med fra  kampen:

Garnacho beviser gang på gang at han lever op til sin rolle

Som han så ofte har været det denne sæson, var den 19-årige Alejandro Garnacho fremragende for United.

Garnacho scorede det første mål for United, som skulle vise sig at være starten på holdets comeback. Han spillede derefter en vigtig rolle i det andet United-mål ved at lave levere bolden til Dalots indlæg, som Bruno endte med at sende i netmaskerne.

Han gjorde også et kæmpe stykke arbejde ved holdets tredje scoring, hvor han sendte Antonys vilde assistbold bag Petrovic. Garna var helt cool i sin eksekvering og klarede presset fra Chelsea-forsvareren til UG.

Antony viste – endelig – sit værd

Da startopstillingerne blev annonceret, blev der helt sikkert løftet nogle øjenbryn, da Marcus Rashford var bænket til fordel for Antony.

Erik ten Hag forklarede, at han såmænd bare gav den engelske angriber noget hvile før det store opgør mod Liverpool på søndag, men Antonys præstation kunne tvinge ham til at genoverveje sine planer.

Den brasilianske kantspiller var en af Uniteds bedste spillere på Broen. Hans aften startede ikke på allerbedste manér, da han begik et straffespark ved at forse sig mod Marc Cucurella, men han fortsatte sit hårde arbejde, og til sidst gav det pote. Han lagde op til dét, der så ud til at være Alejandro Garnachos vindermål med en aflevering, der kunne ligne sæsonens bedste assist.

Selvom det kun er hans anden assist i denne sæson og hans første i Premier League, var den næsten ventetiden værd.

Erik ten Hags defensive problemer forværres

Inden kampen var der breaking news om skader på forsvarsduoen Lisandro Martinez og Victor Lindelöf.

Efter kampen er listen over skadede midterforsvarere fordoblet. Både Jonny Evans og Raphaël Varane blev nemlig tvunget ud af kampen på grund af skader.

Det efterlader Ten Hag med kun Harry Maguire og Willy Kambwala i midterforsvarspositionerne, hvoraf den ene kun for nylig er vendt tilbage fra skade. Det bliver interessant at se, hvordan han løser denne opgave i weekendens opgør mod Liverpool.

1 kommentar
  1. Og en 4. ting vi lærte af kampen: United lukker alt for mange mål ind i overtiden. Det meget tvivlsomme straffespark er en ting, men at man lukker mål nr. 4 ind et par minutter senere er bare ikke godt nok. Man havde flere muligheder for at begå et frispark på midten af banen. Det gjorde man ikke og så ender det med at man står og sover ved det efterfølgende hjørnespark.

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Jagten på nummer 250: Tom McNulty, nummer 17, 1947-1954

Næste artikel

Carringdong: United smadrer Liverpool med sin største sejr nogensinde

ANNONCE