Carringdong: United smadrer Liverpool med sin største sejr nogensinde

Efter tre ugers pause blev U18-ligaen genoptaget i dag med en udekamp mod Liverpool. En forpremiere til seniorernes møde i morgen. Og det var United, der kom bedst ud af opgøret og fik sin største sejr nogensinde.

Manchester Uniteds U18-hold har ikke spillet en kamp i tre uger. Helt præcist siden 5-2 sejren over Blackburn den 16. marts 2024.

Her kom man tidligt bagud 2-0, men lavede dog et fornemt comeback efter 4 mål af den 16-årige Bendito Mantato.

I runden inden havde man tabt 4-1 mod sine nærmeste forfølgere fra Manchester City. Og der var måske ved at opstå en snigende fornemmelse af gummiben efter ellers at have været ubesejrede i holdets første 17 ligakampe.

En rekordstor sejr på rivalernes hjemmebane

Dagens kamp i Liverpool tyder dog ikke på, at man er ved at få gummiben.

Som en modsætning til førsteholdets dårlige vane med at komme sløvt i gang, kom man ud som lyn og torden og var foran allerede efter ét minut ved landsholdsspilleren fra Gibraltar, James Scanlon.

Og efter kun et kvarter havde topscorer Ethan Wheatley gjort det til 3-0 med sit 6. og 7. ligamål. Begge assisteret af midtbaneslideren Jacob Devaney.

Ethan Williams kom også på tavlen med sit 6. mål, inden Liverpool reducerede til pausestillingen 1-4.

Anden halvleg var 12 minutter gammel, da Wheatley fuldendte sit hattrick til 5-1, og yderligere 12 minutter senere stod den endda 7-1.

Først var det Scanlon, der scorede sit andet mål i kampen. Og herefter var det indskiftede Gabe Biancheri, der kom på tavlen. For begges vedkommende var der tale om deres 6. ligamål i sæsonen.

Inden for kampens sidste ti minutter fik Biancheri scoret igen til 8-1, inden ligeledes indskiftede Ashton Missin også kom på tavlen og sikrede en rekordstor sejr på 9-1.

Dermed slog man sin tidligere rekord, som bestod af en 8-1 sejr over Middlesbrough i maj 2021.

Der er dog stadig et stykke vej op til U18-ligaens største sejre nogensinde: Manchester Citys 13-0 sejr over Newcastle i april 2022 og Chelseas 13-0 sejr over Brighton i februar 2017.

Sæsonen herfra

United har nu kun 4 ligakampe tilbage i sæsonen, heraf tre på hjemmebane. Først kommer Stoke City på besøg den 13. april, inden United skal besøge Wolves tre dage senere.

Den 27. april får man besøg af Sunderland, inden Everton kommer til Manchester og afslutter sæsonen den 4. maj.

Wolves har efter dagens kampe overtaget 3. pladsen fra Liverpool. De tre øvrige modstandere ligger alle blandt de nederste fire hold i rækken.

Imens har Manchester City 6 ligakampe tilbage og kan altså maksimalt nå op på 58 points.

United har i skrivende stund 53 points og en væsentligt bedre målscore. Så man kan sandsynligvis nøjes med 5 points fra de 4 kampe og stadig slutte som nummer et.

I bedste fald har de dog vundet rækken efter de næste to kampe. Og mon ikke de gerne vil have afgjort det, inden de skal spille cup-finale den 23. april. Også mod Manchester City.

Kampfakta:

Liverpool U18 – Manchester United U18: 1-9

0-1: James Scanlon (1′)

0-2: Ethan Wheatley (12′)

0-3: Ethan Wheatley (15′)

0-4: Ethan Williams (25′)

1-4: Joe Bradshaw (32′)

1-5: Ethan Wheatley (57′)

1-6: James Scanlon (62′)

1-7: Gabe Biancheri (69′)

1-8: Gabe Biancheri (83′)

1-9: Ashton Missin (88′)

 

 

1 kommentar
  1. Smukt…..bare smukt drenge 🖤❤️

    Tag så begge titler og lav den perfekte sæson…I fortjener det fuldt ud.

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Nedtakt: Tre ting vi lærte af mareridtskampen på Broen

Næste artikel

Jagten på nummer 250: Don Gibson, nummer 18, 1947-1955

ANNONCE