Neville: Chelsea er bedre men United kan stadig vinde mesterskabet

Chelsea er bedre som hold, men Uniteds individuelle kvalitet og nogle store øjeblikke kan vinde dem mesterskabet ifølge Gary Neville.

United holder trit med Chelsea og Liverpool i toppen af Premier League, hvor de tre hold er ubesejret og lige på point. Ifølge Gary Neville er forskellen på United og Chelsea, at London-klubben er bedre som hold og kontrollerer deres kampe, mens Uniteds individuelle kvalitet afgører deres.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Ifølge United-ikonet så er Uniteds chance for at vinde mesterskabet de enkelte spillere samtidig med, at der skal fastholdes momentum, når det er der.

– United var heldige til sidst i kampen (mod West Ham, red.), men det er sådan, de spiller. Det er “the odd bunch”, der udnytter momenter i kampen. Holdpræstationen var intet i forhold til Chelseas, og det er derfor, jeg bliver ved med at sige at det bedste ‘hold’, vinder Premier League, siger han i sin podcast hos SkySports og fortsætter.

– Hvis United vinder Premier League, så bliver det via momentum og fordi de har nogle fantastiske offensive spillere. Men Chelsea, de europæiske mestre, de er et bedre hold, når vi ser dem – vores øjne lyver ikke, siger han.

Gary Neville har ikke de forsvarende mestre Manchester City med i denne ligning, men han har længe holdt på, at enten United eller Chelsea bliver mestre.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 
Forrige artikel

Højdepunkter: Flot Lingard-scoring og revival i London

Næste artikel

Store planer: United vil opgradere Carrington betragteligt

ANNONCE