Store planer: United vil opgradere Carrington betragteligt

Manchester United har planer klar, der på både kort og lang sigt skal få træningsanlægget Carrington op blandt de bedste af sin slags.

Manchester United bekræfter på sin hjemmeside, at klubben planlægger ombygninger af Carrington, som de ønsker skal være et af de bedste træningsanlæg i klassen.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

En del af kritikken omkring Glazer-familiens kontroversielle ejerskab af United ha gået på, at der ikke er blevet investeret nok i træningsanlægget i flere år, og klubber som Liverpool og Manchester City har overhalet United på området med store investeringer.

I løbet af sommeren er det især klubbens kvindehold, der højlydt har protesteret over for dårlige træningsfaciliteter. Men det vil man altså nu lave om på.

– På den lange bane kigger vi på en stor ombygning af Carrington for at sikre, det bliver ‘state of the art’ og fuldt integrerede faciliteter for både vores herre, kvinde, og ungdomshold, siger Colette Roche, der er klubbens chef på området til manutd.com.

I første omgang er en ansøgning om tilladelse til blandt andet at installere nye projektørlys, bygge en ny tribune og bedre adgang til gangstier i gang med at blive behandlet i det lokale byråd. 

Derudover er en ansøgning med to nye bygninger, der skal rumme styrkerum, omklædningsrum, mødelokaler og andet også ved at være klar til at blive sendt afsted, lyder det på hjemmesiden.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 
Forrige artikel

Neville: Chelsea er bedre men United kan stadig vinde mesterskabet

Næste artikel

Solskjær bekræfter: Jones med i truppen for første gang i 20 måneder

ANNONCE