Comebacksejr til U18

Tidligere i dag vandt Manchester Uniteds U18 hold 2-1 over Sunderland efter at have været bagud 0-1 ved pausen.

Manchester Uniteds U18 hold skulle prøve at fortsætte de gode takter fra de to sidste kampe, hvor holdet sammenlagt havde scoret 12 mål. Her til formiddag stod de overfor Sunderland, som kom til Carrington med en flot 4-1 sejr over Blackburn i bagagen.

United leverede et flot comeback i en kamp, hvor Sunderland var klart bedst i det meste af første halvleg. United virkede ikke klar fra kampens start og der stod Sunderland på det meste i første halvleg. Efter 26 minutter spillede Sunderland United tyndt i højresiden og Benjamin Mbunga kunne score fra en udækket position inde foran mål.

Det blev ikke nemmere for United, da anfører Lee O’Connor udgik med en slagskade efter 33 minutter og blev erstattet af James Garner.

Sunderland fortsatte med at være bedst indtil slutningen af første halvleg, hvor United fik sat tempo i spillet og iær Mason Greenwood burde have udlignet ved en stor dobbelchance. United gik til pausen bagud 0-1 og Kieran McKenna tog konsekvensen og skiftede D’Mani Mellor ind for Dion McGhee til anden halvlegs start.

Det var et forandret United så kom ud fra pausen. Spillet var hurtigere, andenboldene blev vundet og man sad generelt tættere på i duellerne. Kort efter pausen havde både Mason Greenwood og Dylan Levitt gode chancer, som Patterson i Sunderland målet dog tog sig af.

United forsatte det gode spil og efter 63 minutter kom udligningen. Fint presspil af James Garner, gav en bold i feltet til Burkart som fandt Barlow fri foran mål og han scorede sikkert på hovedstød.

United fortsatte det gode spil og efter 71 minutter lagde Barlow et godt indlæg ind i feltet, som Mason Greenwood blot skulle snitte i mål til 2-1.

United gik ned i tempo efter målet og Sunderland fik presset på med flere gode hovedstødsmuligheder til følge, men United holdt stand og kunne tage sin tredje i træk efter en hårdt tilkæmpet sejr.

Med sejren rykker United op på førstepladsen i tabellen med 17 point for 7 kampe, Mancheser City på andenpladsen har dog 15 point med to kampe i hånden.