Neville interviewer Keane: Jeg løj for Fergie om alkoholforbrug

Sir Alex Ferguson fik ikke det helt ærlige svar, når han spurgte Roy Keane hvor mange genstande, der var blevet drukket på diverse byture.

Mange ting har ændret sig i fodboldspillet de seneste 20-25 år. I 90’erne var det ikke ikke et særsyn at spillerne drak tæt efter kampe, og ifølge Roy Keane var det også tilfældet i United, hvor han ikke fortalte Sir Alex Ferguson, hvor meget han drak.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Det fortæller han i et interview med Gary Neville på SkySports i et format, der hedder The Overlap. Keane fortæller, at spillerne gik i byen efter kampe onsdag og i weekenden.

– Hvorfor skulle man ikke gøre det? Du var ung, spillede for United, og det var det man gjorde. Det var min måde at slappe af på. Hvis jeg blev spurgt efter en kamp onsdag, om jeg skulle hjem for at slappe til weekenden, ville jeg svare “Nej, jeg skal da i byen,” og min tanke var at drikke så meget alkohol som muligt, siger han.

Og selvom det kunne ende i nogle vilde byture med natmad i Chinatown omkring klokken fire-fem stykker, så var spillerne altid klar til træning torsdag formiddag. Det havde man et ansvar for fortæller Keane, selvom Sir Alex Ferguson ikke nødvendigvis var tilfreds.

– Han spurgte, hvor mange genstande jeg fik, og jeg løj selvfølgelig og sagde 10-11 stykker, og han gik amok og spurgte, hvad tænker du på. Jeg tænkte, det var godt jeg ikke fortalte, at det var antal genstande i timen, siger Roy Keane.

Den tidligere United-kaptajn fortæller, at det dengang stod i spillernes kontrakter, at de kunne gå i byen, hvis det var mere end 48 timer før en kamp, og det var en regel, de altid fulgte.

Hele interviewet med Gary Neville kan ses her:
 

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 
Forrige artikel

Se alle Ronaldos 118 mål for Manchester United

Næste artikel

Wan-Bissaka indrømmer adskillige trafikforseelser i retssag

ANNONCE