Wan-Bissaka indrømmer adskillige trafikforseelser i retssag

Aaron Wan-Bissaka har ved retten i Manchester erklæret sig skyldig i blandt andet at have ført sin bil, mens han var diskvalificeret fra at køre. Englænderen er endnu ikke dømt. Det skriver nyhedsbureauet PA Media via Sky Sports.

Mens flere af Manchester Uniteds spillere i disse dage har forskellige landsholdspligter, har Aaron Wan-Bissaka haft andre, mere alvorlige forpligtelser i forbindelse med en retssag.

Retssagen drejer sig om tre forskellige forhold, som Wan-Bissaka er sigtet for. 

Først og fremmest erklærer englænderen sig skyldig i, at han har ført sin bil, mens han var bandlyst fra at køre. Derudover indrømmer Wan-Bissaka, at han har kørt bil uden kørekort og forsikring.

Det sker, efter englænderen 23. juni blev stoppet af politiet i sin Lamborghini i Manchester-området.

I den forbindelse opdagede man, at Wan-Bissaka først og fremmest ikke havde lov til at køre som følge af en tidligere fartforseelse. 

Englænderen er endnu ikke dømt i sagen. Det skyldes, at Wan-Bissaka fortsat har en anden igangværende retssag, som netop omhandler englænderens oprindelige fartforseelse, ligesom flere høringer også er planlagt, før han kan dømmes for de tre forhold.

En eventuel afgørelse af den oprindelige fartforseelse ventes at falde til januar, ifølge en talsperson for Aaron Wan-Bissaka, som nyhedsbureauet PA News har talt med.

Indtil da har Wan-Bissaka fortsat lov at køre bil, ifølge talspersonen. 

Du kan læse om hele forløbet omhandlende Wan-Bissakas retssag her.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 

Har du besøgt Unisports sommerudsalg?

Handler du hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
0
Shares
Forrige artikel

Neville interviewer Keane: Jeg løj for Fergie om alkoholforbrug

Næste artikel

Cristiano Ronaldo: Sir Alex spillede nøglerolle i mit skifte

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share