Neville: Jones en stjerne i svøb

Blot 35 kampe blev det til for Blackburn Rovers, før Phil Jones havde vist nok til, at selveste Sir Alex Ferguson pungede i omegnen af 16 millioner pund…

Blot 35 kampe blev det til for Blackburn Rovers, før Phil Jones havde vist nok til, at selveste Sir Alex Ferguson pungede i omegnen af 16 millioner pund ud for den unge forsvars- og midtbanespiller.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Og ifølge klublegenden Gary Neville har den unge englænder alle forudsætninger for at blive en af de helt store.

“Jeg tror, drengen her bliver en stjerne. Det gør jeg virkelig,” siger Neville til The New Paper i Singapore. Det skriver FourFourTwo.

Neville har selv været anfører for “De Røde Djævle,” og han kan sagtens se 19-årige Jones i den rolle:

“Jeg tror, han har potentialet til at blive kaptajn for Manchester United i fremtiden. Han ser virkelig solid ud, og han er typen, der kan blive en kæmpe spiller for klubben de næste ti år.”

Gary Neville, der tidligere i år stoppede karrieren, er ikke overbevist om, at Ferguson og Manchester United er færdige på transfermarkedet:

“Jeg tror, manageren køber en central midtbane, fordi Owen Hargreaves forlader klubben og Paul Scholes har stoppet karrieren,” siger Neville.

Og selvom medierne indtil videre kun har kunnet rapportere løse rygter om sådan en handel, så betyder det ikke, at der ikke bliver arbejdet på det, mener Gary Neville:

“Klubben går altid meget stille med dørene, når det gælder spillerhandler. De vil ikke have, at andre klubber bliver opmærksomme på, at Manchester United er ude efter en bestemt. De fortæller ikke engang spillerne eller de ansatte i klubben. Det hele foregår meget stille.”

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Giggs overvejer karrierestop

Næste artikel

Posh snupper Wootton og Tunnicliffe

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share