Neville til kamp mod Glazers: Jeg kunne have gjort det tidligere

Gary Neville indrømmer, at han kunne have taget kampen op mod Glazer-familien tidligere, end han har gjort.

Gary Neville gik i går internettet rundt, efter han, i kølvandet på Manchester Uniteds – og de resterende 11 klubbers – annoncering af deres inkludering i en europæisk udbryderliga, kom med en hård kritik af det nye turneringsformat. 

Og i dag fortsætter Neville kritikken af det i forvejen stærkt kritiserede format på Sky Sports. Han mener dog også at krtikken kunne være kommet noget før.

–  Jeg har været stille på baggrund af, at det stadig er Manchester United. Jeg kan stadig tage ud og se drengene spille, hvis de [Glazers] trækker udbytte ud [af klubben] – det kan jeg nogenlunde leve med. Men hvad jeg ikke kan leve med er, at angribe hver eneste fodboldfan i dette land, udtaler Neville til Sky Sports under aftenens Monday Night Football og fortsætter:

– De [Glazers] er gået over grænsen. De er ådselædere og de skal sparkes ud af af den her fodboldklub og det her land. Vi er nødt til at stå sammen nu. 

Neville understreger i øvrigt, at selvom mange fans vil mene, at det er for sent at stoppe den udvikling, som Glazer-familien har iværksat, så er det aldrig for sent, og at vi sammen kan sørge for, at forslaget om udbryderligaen ikke bliver realitet.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

OldTrafford.dk tager afstand fra udbryderligaen

Næste artikel

Rashford bryder tavsheden: Deler billede på Twitter

ANNONCE