Neville undrer sig over Chelsea

I går blev Nemanja Matic bekræftet som ny United-spiller. Det under Gary Neville, at Chelsea vil sælge en umiddelbart vigtig spiller til en så stor rival.

Det havde længe været kendt, at José Mourinho meget gerne så sit United-hold forstærket med serbiske Nemanja Matic, og i går gik handlen så igennen. 

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Men det er meget ulig en mesterklub at sælge en af sine vigtigste spillere og så endda til en rivaliserende klub, mener Gary Neville.

– Jeg synes, det er mærkeligt, at Chelsea lader ham gå. Han var god sammen med Kanté, og nu er de nødt til at forstærke sig. I og med jeg ikke er så sikker på, hvorfor de lod ham gå, så må de have en erstatning klar, siger den tidligere United-anfører til SkySports.

United derimod har gjort en god transfer og fået en spiller, der i Nevilles øjne kan aflaste Michael Carrick som den balancegivende midtbanespiller.

– Carrick kan godt spille en sæson mere, men han kan ikke spille hver uge. Derfor er de nødt til at have en spiller, der kan de ting, som han kan, og der passer Matic perfekt. De havde Schneiderlin tidligere i dette år, og har også haft Schweinsteiger. De skulle have en afløser, og Matic passer bare godt ind.

Nemanja Matic har muligheden for at få sin første United-kamp i en træningskamp mod Sampdoria i morgen, onsdag.

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Tirsdagens transferrygter

Næste artikel

Tinder som Uniteds nye ærmesponsor?

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share