Tinder som Uniteds nye ærmesponsor?

Manchester United forhandler sponsorat med den verdensomspændende dating-app Tinder. Ifølge Daily Mail tilbyder Sillicon Valley-forretningen 12 millioner pund om året for at sidde på ærmerne af de røde spillertrøjer.

United scorer måske et kæmpe sponsorat fra Tinder på 12 millioner pund om året. Den populære dating-app er angiveligt interesseret i at blive klubbens nye ærmesponsor – en ny kommerciel mulighed for Premier League-klubberne fra i år.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Ni klubber, blandt andet Chelsea og Manchester City, har allerede solgt deres ærmeplads. Men ingen for så høj en pris, som Tinder vil give “De Røde Djævle”. 

Intet er officielt endnu, og Manchester United har nægtet at kommentere på rygterne. Men forhandlingerne er i gang, lyder det fra avisen Daily Mail, der også skriver, at Tinder ser den mest vindende fodboldklub i engelsk historie, som den perfekte måde at gøre deres produkt mere mainstreamt. 

Dating-app’en har i forvejen over 50 millioner brugere, der tilsammen “swiper” mere end én millard gange om dagen.  

 

 

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Neville undrer sig over Chelsea

Næste artikel

OldTrafford.dk Podcast på iTunes

Relaterede artikler
Gå til siden

Madrid-avis: Milliardbud på Felix afvist

Manchester United har haft fat i den helt store pengepung i et forsøg på at erhverve sig Joao Felix, men heller ikke denne gang har de held med sig.
ANNONCE
Total
0
Share